A csomagokat a Magyar Posta Zrt. (MPL) szállítja a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül. Csak magyarországi szállítási címmel leadott rendeléseket tudunk teljesíteni.
A megrendelés minimum összege szállítási díj nélkül Bruttó 2 500 Ft. 
A szállítási díj Bruttó 2.500 Ft-tól 11.999 ft-ig (szállítási díj nélkül) bruttó 999 Ft.
Bruttó 12.000 Ft-tól (szállítási díj nélkül) ingyenes.
Az utánvétkezelés ingyenes. 

Szállítási módok:

  • Házhoz szállítás: A kézbesítő munkanapokon 8-17 óra között kézbesíti a megadott címre a csomagot. A fizetés történhet készpénzben vagy bankkártyával. Első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltató helyen történő átvételét.

  • PostaPontra történő szállítás: A PostaPont a Magyar Posta Zrt. által üzemeltett postákon történő csomagátvételi lehetőség. A csomagok átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. A fizetés történhet készpénzben vagy bankkártyával. A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Átvételre 5 munkanapja van a címzettnek. A csomagátvételhez igazolvány vagy az SMS/e-mail értesítés bemutatása szükséges.

  • Mol PostaPontra történő szállítás: A Mol PostaPont a MOL töltőállomásokon kínált csomagátvételi lehetőség. A megrendelő a rendelés során MOL PostaPonti átvételt választ. A jól megközelíthető pontokon a csomag átvétel a hét minden napján lehetséges a kiválasztott MOL Postapont nyitvatartási ideje alatt. A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Átvételre 5 munkanapja van a címzettnek. Bankkártyás fizetés valamennyi ponton adott. A csomagátvételhez igazolvány vagy az SMS/e-mail értesítés bemutatása szükséges.

  • Coop PostaPontra történő szállítás. A Coop PostaPont a Coop üzletekben kínált csomagátvételi lehetőség. Felhasználó a rendelés során Coop PostaPonti átvételt választ. A csomagok átvételére a kiválasztott üzlet nyitvatartási ideje alatt van lehetőség. A fizetés történhet készpénzben vagy a legtöbb helyen bankkártyával is. A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Átvételre 5 munkanapja van a címzettnek. A csomagátvételhez igazolvány vagy az SMS/e-mail értesítés bemutatása szükséges.

Fizetési módok:

  • Utánvétel készpénzben: A szállítást végző cég megbízottja veszi át a vásárlótól a megrendelés és szállítás ellenértékét készpénzben.

  • Utánvétel bankkártyával: A szállítást végző cég megbízottjánál bankkártyával történik a fizetés. A megrendelés véglegesítésénél a kiválasztott átvételi pontnál látható, hogy lehetséges-e a bankkártyával történő helyszíni fizetés.

  • Fizetés bankkártyával az OTP Mobil Kft. SimplePay Online Fizetési Rendszerén keresztül.