Milyen termékeket árul a cég? 
Cégünk küldetése, hogy a lehető legkedvezőbb áron minden olyan termék egy helyen megtalálható legyen, ami a háztartásban nélkülözhetetlen, kiegészítve olyan termékkategóriákkal, mint például az ajándéktárgyak vagy a papír-írószer. Webáruházunkban az alábbi termékkategóriák közül vásárolhatsz: 

 • Élelmiszer 
 • Konyhafelszerelés 
 • Háztartási termékek 
 • Papír-írószer 
 • Állateledel, felszerelés 
 • Háztartási műanyag áru 
 • Háztartási vegyi áru 
 • Játékok 
 • Ajándék és lakásfelszerelési termékek 
 • Ruházat, rövidáru, bizsu 
 • Háztartási papíráru


Milyen módon fizethetek a vásárlásomért? 
Webáruházunkban kétféle módon fizethetsz: Online bankkártyás fizetéssel az OTP Bank Simple Pay rendszerén keresztül, vagy utánvétellel. Utánvétel esetén a végösszeget az áru átvételekor a szállítónak kell kifizetni. Felhívjuk figyelmedet, hogy a szállítónál készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is van.  
 

Hová szállít a cég? 
Magyarország teljes területén belül kiszállítjuk a rendeléseket. Házhoz szállítást valamint Posta Pontra vagy csomagautomatába történő szállítást vehetsz igénybe. Házhoz szállítás esetén a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) a megadott szállítási címre viszi a rendelését. Posta Pontra történő szállítás esetén a Magyar Posta a kiválasztott Postára, MOL kútra, COOP üzletbe vagy Csomagautomatába viszi a csomagokat.  
 

Mennyibe kerül a házhozszállítás? 
Webáruházunkban a házhozszállítás bruttó 12.000 forint(szállítási díj nélkül) felett ingyenes. A bruttó 12.000 forint (szállítási díj nélkül) alatti vásárlások házhozszállításának díja minden esetben bruttó 999 forint.  
 

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem? 
A rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül szállítja házhoz a csomagot a Magyar Posta futárszolgálata. 
 

Van a webáruházban minimum vásárlási összeg? 
Igen, webáruházunkban a minimális vásárlási összeg bruttó 2.500 forint szállítási költség nélkül. 
 

A vásárlás regisztrációhoz kötött? 
A vásárlás nem kötött regisztrációhoz, viszont a regisztráció több előnnyel is jár: 

 • Kedvenc termékeket és termékcsoportokat rögzíthetsz
 • Több szállítási címet rögzíthetsz
 • Könnyen visszatekintheti a rendeléseket. Nem szükséges a visszaigazoló levelek megtartása.

Hogyan találom meg az általam keresett terméket/termékeket? 
Egy termék megtalálásának legegyszerűbb módja az oldal fejlécében található gyorskereső alkalmazása, ami a keresett termék nevének beírását követően kilistázza a találatokat. Termékkategóriák böngészésre a fejléc bal oldalán elhelyezkedő „Termékeink” fül alatt van lehetőség. 


Mit jelent a mennyiségi akció a termékeknél? 
A mennyiségi akciós termékek olyan termékek, amelyeknek egy bizonyos mennyiség vásárlása után kedvezőbb a darabára. Az akciós ár és az ehhez szükséges minimum vásárlási mennyiség a termékek képeire illesztett kék téglalapban vannak feltüntetve. 
 

Mit jelent a csomagár a termékeknél? 
A csomagáras termékek azok a termékek, amelyekből egyszerre csak több darab vásárolható a webáruházban. Ezek a termékek olyan gyorsan fogyó háztartási termékek, amelyekből általában az emberek többet vásárolnak egy bevásárlás során. A csomagáras termékek magenta színű körrel vannak jelölve, amelyben a csomagban megtalálható termékek darabszáma van feltüntetve. A csomagáras termékeknél az ár egy csomagra vonatkozik.  
 

Hol tudok további információk után érdeklődni? 
Ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: info@ehaztartas.hu, +36/20 488-0188 .