29 éve a piacon! 

Cégünk, a Mikromax Kereskedelmi Kft. 1990 óta foglalkozik élelmiszer, háztartási vegyiáru, és háztartási műanyagáru kis-és nagykereskedelemmel. Jelenleg egy 1600m2 alapterületű C+C Raktáráruházat üzemeltetünk, Békéscsabán.

Úgy gondoljuk, hogy egyre rohamosabb ütemben növekszik az igény az online bevásárlásra, ezért szükség van egy olyan webáruházra, ahol a vásárlók gyorsan, könnyedén, pénztárcabarát áron és széles választékban tudnak minden olyan terméket megvásárolni, amelyre egy háztartásban szükség lehet, ezért létrehoztuk webáruházunkat, E-háztartás néven.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a háztartási termékeken kívül kreatív és egyedi ajándéktárgyakat, valamint papír-írószert is forgalmazzunk világhírű gyártók kínálatával. Célunk, hogy a webáruházunk teljes mértékben ki tudja szolgálni a háztartásvezetők igényeit, ezáltal időt, pénzt és energiát spórolva számukra. Kínálatunkat igyekszünk a trendekhez, újdonságokhoz valamint a vásárlói igényekhez igazítani, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek. 

Bízunk benne, hogy webshopunk használatával sikerül levennünk a bevásárlás terheit a válladról, és visszatérő, elégedett vásárlónkként tekinthetünk rád! 

 

Miért válassz minket? 

 

  • Magyarországon egyedülálló választék : Nálunk több mint 7.000 háztartási terméket megtalálsz, így nem kell több üzletet vagy webshopot végigjárnod, kényelmesen el tudod intézni a vásárlást egy helyről. A konyhafelszereléstől kezdve a háztartási vegyiáruig mindent megtalálsz ami az otthonodban nélkülözhetetlen.

 

  • Villámgyors házhozszállítás : 2-3 munkanap alatt szállítjuk ki a megrendeléseket, ez függ a megrendelés leadásának időpontjától. Minden délelőtt leadott megrendelés már másnap megérkezik hozzád.

 

  • Készséges ügyfélszolgálat : Többet szeretnél megtudni egy termékről? Nagyobb mennyiségre, más színre vagy méretre lenne szükséged egy adott termékből? Ránk bármikor számíthatsz! Ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb válaszol a megkeresésekre, nálunk nem kell órák hosszat várnod a telefonnál.

 

  • Állandó akciók, pénztárcabarát árak : Spórolj időt és pénzt webáruházunkban! A villámgyors házhozszállítás mellett kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várunk benneteket, így élmény a vásárlás!