Cégünk, a Mikromax Kereskedelmi Kft. 1990 óta foglalkozik élelmiszer, háztartási vegyiáru, és háztartási műanyagáru kis-és nagykereskedelemmel. Jelenleg egy 1600m2 alapterületű C+C Raktáráruházat üzemeltetünk, Békéscsabán.

Úgy gondoljuk, hogy egyre rohamosabb ütemben növekszik az igény az online bevásárlásra, ezért szükség van egy olyan webáruházra, ahol a vásárlók gyorsan, könnyedén, pénztárcabarát áron és széles választékban tudnak minden olyan terméket megvásárolni, amelyre egy háztartásban szükség lehet, ezért létrehoztuk webáruházunkat, E-háztartás néven.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a háztartási termékeken kívül kreatív és egyedi ajándéktárgyakat, valamint papír-írószert is forgalmazzunk világhírű gyártók kínálatával. Célunk, hogy a webáruházunk teljes mértékben ki tudja szolgálni a háztartásvezetők igényeit, ezáltal időt, pénzt és energiát spórolva számukra. Kínálatunkat igyekszünk a trendekhez, újdonságokhoz valamint a vásárlói igényekhez igazítani, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek. 

Bízunk benne, hogy webshopunk használatával sikerül levennünk a bevásárlás terheit a válladról, és visszatérő, elégedett vásárlónkként tekinthetünk rád!